طرز تهیه باقلا قاتق

تابه را همراه با مقداری روغن و یا کره روی اجاق قرار دهید زمانی که داغ شد باقلا ی پوست گرفته را درون تابه ریخته و تفت دهید چند لحظه بعد از سرخ کردن باقلا شیرهای کوبیده شده را همراه با مقداری شوید اضافه نموده سپس اندکی نمک و زردچوبه را داخل تابه ریخته و مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید .

در مرحله بعد ، آب را اضافه کرده اندازه آب در حدی باشد که روی باقلا را بپوشاند ، زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد تخم مرغ ها را شکسته و به مواد اضافه کنید ، از هم زدن تخم مرغ ها خودداری کنید و اجازه دهید به خودی خود پخته شوند .

نکات مهم آشپزی

تعداد تخم مرغ می‌تواند برحسب تعداد نفرات باشد . از شوید خشک و یا تازه می‌توانید استفاده کنید. این غذای گیلانی را همراه با سیر ترشی و برنج کته و ماهی شور و یا زیتون پرورده سرو نمایید . نکته ای دیگری که در هنگام پخت این غذا باید رعایت کنید اینست که باقلا کشاورزی خیلی زود پز میباشد و مقدار آبی که اضافه میکنید نباید زیاد باشد تا خورشت شما آبکی شود زمانی که باقلا نیم پز شد تخم مرغ را اضافه کنید تا باقلا و تخم مرغ همزمان با هم پخته شوند .


تفریحی باقلا ,دهید ,زمانی ,تابه ,پخته شوند ,اضافه کنید ,تابه ریخته ,باقلا قاتق ,تهیه باقلا منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

كلبه تنهايي لایسنس نود 32 | یوزرنیم و پسورد نود 32 | آپدیت نود 32 | آفلاین و آنلاین حرف آخر : مشاور موسسه و محصولات حرف آخر پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان غغنوس دختر دلتنگ نازلی چت | چت روم فارسی | چت فارسی پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان