طرز تهیه حلوا انگشت پیچ

با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان یکی از محبوب ترین غذاها و مناسب برای این ماه حلوا مجلسی می‌باشد ، شما را با روش تهیه حلوا محلی خوزستان در ادامه آشنا خواهیم کرد ، برای شروع در ابتدا تابه را روی اجاق گاز قرار داده کمی روغن اضافه کنید روغن که داغ شد آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا زمانی که طلایی رنگ شود و بوی آن فضای آشپزخانه را پر کند ، در اواخر تفت دادن کمی پودر هل اضافه کنید ، توجه داشته باشید آرد را با قاشق چوبی هم بزنید .

در مرحله بعد شکر و گلاب را بر روی حرارت اجاق گاز قرار داده ، حرارت را کم کنید تا زمانی که شکر بخوبی درون گلاب حل شود ، توجه داشته باشید به نقطه جوش نرسد ، هنگامی که تفت دادن حلوا تمام شد ، اجاق گاز را خاموش کنید و پس از آن شربت حلوا را به آرامی و کم کم اضافه نمایید ، در یک جهت مواد را هم بزنید پس از تمام شدن شربت ، زعفران را اضافه کنید و مواد را در همان جهت قبلی هم بزنید ، جهت هم زدن شما باعث کشدار شدن حلوا میشود ، زمانی که حلوا خودش را گرفت و روغن پس داد ، با یک همزن برقی برای مدت زمان ۲ الی ۳ دقیقه در همان جهت که هم میزدید ، حلوا ساده را هم زده تا کاملا یکدست و کشدار شود .


تفریحی حلوا ,بزنید ,زمانی ,اجاق ,تهیه ,روغن ,اضافه کنید ,تهیه حلوا ,داشته باشید ,توجه داشته ,قرار داده ,توجه داشته باشید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آشپزی آسان پز آموزش شما چت|چت شما|چت روم شما چت vapormo shop پخش تراکت در تهران صداهای غایب شرکت EQS - صدور گواهینامه ایزو