طرز تهیه ته چین بادمجان

برای تهیه این ته چین خوشمزه و خوش طعم ابتدا برنج را خیسانده و بصورت آبکش آماده نمایید ولی قبل از اینکه کاملا پخته شود باید اجاق گاز را خاموش کنید ، چون برای تهیه یک ته چین مجلسی اگر برنج کامل پخته شود در پایان ته چین خمیری خواهید داشت . پیاز را خرد کنید درون تابه ریخته و با اندکی روغن تفت دهید سپس ادویه و نمک را با گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید در پایان رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و اجازه دهید تا بپزد . قبل از شروع آشپزی بادمجان ها را پوست گرفته و مقداری نمک بر روی آنها بپاشید تا در هنگام طبخ آب و همچنین تلخی آن گرفته شود . بادمجان ها را بصورت حلقه حلقه برش بزنید و درون تابه ریخته و سرخ کنید .

در مرحله بعد ، تخم مرغ ها را شکسته و همراه با ماست و زعفران مخلوط کنید سپس به این مواد کره را اضافه کنید ، حالا برنج را مخلوط کرده و باهم یکدست کنید ، ته و دیواره های قابلمه را چرب نمایید مقداری برنج کف قابلمه ریخته با پشت قاشق آنرا سفت کنید سپس بادمجان و مواد گوشتی را قرار دهید به همین منوال و بصورت لایه لایه قابلمه را پر کنید ، هر لایه را نیز با پشت قاشق سفت کنید تا در پایان ته چین مجلسی شما خراب نشود . حالا با حرارت ملایم برای مدت زمان ۱ الی ۱:۲۰ دقیقه اجازه دهید تا برنج دم بکشد .


تفریحی بادمجان ,برنج ,دهید ,تهیه ,قابلمه ,لایه ,مخلوط کنید ,اجازه دهید ,اضافه کنید ,تابه ریخته ,درون تابه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

seoshid فیلم , سریال , اهنگ , خبر آرایشگری دکتر مهدیانی renequlfhbvc5 House FARYADEBAM سایت اینترنتی گرم تهران درس