طرز تهیه پیراشکی خانگی

برای تهیه و آماده سازی این میان وعده پرطرفدار روسی اول شکر را همراه با مایه خمیر مخلوط کنید سپس نیمی از آب ولرم را که آماده نموده اید اضافه کنید حالا این مایه خمیر را کنار قرار دهید تا عمل بیاید پس از انجام مراحل ذکر شده و زمانی که مایه عمل آمد آب و نمک آرد و روغن را با هم ترکیب کرده میزان اضافه کردن آرد در حدی باشد که یک خمیر نرم و لطیف داشته باشید ، حالا بر روی ظرف خمیر یک سلفون کشیده و روی آنرا کاملا بپوشانید ، برای ۱ ساعت استراحت میدهیم تا خمیر مورد نظر عمل بیاید .

در مرحله بعد ، مواد میانی را برای پیراشکی خوشمزه آماده میکنیم برای تهیه این مواد ۳ عدد فیله مرغ ، ۱ عدد سیب زمینی و ۵ ورق کالباس را با هم رنده کرده سپس ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید تا تقریبا به حالت خمیری درآید ، وقتی که خمیر آماده شد ، چونه بگیرید با وردنه پهن کنید سپس از مایه برداشته درون خمیر ها ریخته و آنرا بپوشانید از تخم مرغ و زعفران بعنوان رومال استفاده کنید ، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید و پیراشکی خانگی را برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا مغز پخت شود .


تفریحی خمیر ,مایه ,پیراشکی ,تهیه ,خانگی ,پیراشکی خانگی ,قرار دهید ,اضافه کنید ,برای تهیه ,تهیه پیراشکی ,تهیه پیراشکی خانگی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نهاد OMID_SH آپشن خودرو | گندم کار chemicalblogger آموزش ووکامرس دانلود پروژه مهر چت باز ســهبـاد | Sahbad.IR