طرز تهیه خاگینه قاشقی

برای تهیه شهد مخصوص یا شربت قابلمه را بر روی اجاق گاز قرار داده سپس آب را اضافه کنید اندکی بعد نبات را درون قابلمه ریخته پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد گلاب و زعفران را به مواد درون قابلمه اضافه نمایید هم بزنید تا کاملا حل شوند و تبدیل به یک شربت نه زیاد شل و نه غلیظ شود ، از روی اجاق برداشته و اجازه دهید تا سرد شود و خود را برای تهیه خاگینه تبریزی آماده نمایید .

در مرحله بعد ، تخم مرغ ها را درون کاسه شکسته و با یک هم‌زن دستی هم زده تا شل شود و از حالت ه بودن خارج شود سپس ماست را به مایه خاگینه خوشمزه اضافه نمایید و با هم مخلوط کنید ، در این مرحله آرد و بیکینگ پودر و وانیل را باهم الک نموده و به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود ، حالا تابه را بر روی اجاق گاز قرار دهید مقداری روغن اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد از مایه برداشته بصورت قاشق قاشق درون تابه ریخته و سرخ کنید ، دوطرف غذا را سرخ کرده سپس بدون درنگ درون شربت قرار دهید و پس از گذشت ۱۰ ثانیه آنرا خارج نمایید ، اکنون آماده برای سرو شده است .


تفریحی تهیه ,خاگینه ,نمایید ,دهید ,قابلمه ,شربت ,تهیه خاگینه ,اضافه کنید ,قرار دهید ,اضافه نمایید ,درون قابلمه ,تهیه خاگینه قاشقی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

SPT فروشگاه سایت بلاگ بیست red2014 انجمن خوشنویسان شعبه لاهیجان اجرای یک روزه بلکا|فروش بلکا ماندگار فان اخبار ورزشی قلب برای ِ زندگی بس است