طرز تهیه خورشت ناردون

برای تهیه یک خورشت مجلسی شما پس از اینکه پیاز ها را به صورت نگینی و ریز خرد نمودید تابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و با افزودن مقدار کمی روغن مایع درون ماهی تابه پیاز ها را تفت دهید ، پس از گذشت چند دقیقه و هنگامی که پیاز ها سبک و شیشه ای شد زردچوبه را به پیاز داغ اضافه کنید و دوباره با هم مخلوط کرده و تفت دهید ، حالا زمان اضافه نمودن مرغ ها به پیاز داغ دورن تابه می‌باشد ، مواد را با هم تفت دهید و سرخ کنید تقریبا ۵ الی ۷ دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند .

در مرحله بعد ، مرغ ها را از درون تابه خارج کرده و رب گوجه فرنگی و رب انار را درون تابه ریخته و تفت می‌دهیم کمی که این مواد رنگ باز کرد آب انار را افزوده ، وقتی که شروع به جوشیدن کرد تکه های مرغ را درون تابه ریخته و درب آنرا قرار میدهیم و برای ۲ ساعت اجازه دهید تا با حرارت ملایم پخته و جا افتاده شود ، در ۵ دقیقه پایانی پخت دانه های انار تازه را به خورشت مجلسی افزوده و صبر میکنیم تا غذا آماده شود ، با برنج سرو نمایید و لذت ببرید .


تفریحی تابه ,دهید ,پیاز ,خورشت ,انار ,تهیه ,درون تابه ,تابه ریخته ,حرارت ملایم ,خورشت مجلسی ,خورشت ناردون ,تهیه خورشت ناردون منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

لاوی ها | دانلود آهنگ، دانلودرمان، اس ام اس معتبرترین بروکر فارسی - آموزش فارکس nternati shop اموزش در رابطه با طراحی بنر آ ان بلاگ سرگرمی instagram وب سایت چاپی