طرز تهیه خورش غوره مسما

شما در شروع آشپزی مقداری روغن را درون تابه ریخته و بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید هنگامی که روغن داغ شد مرغ ها را درون تابه ریخته و سرخ کنید در این زمان مقدار کمی زردچوبه به مرغ اضافه نمایید ، کمی که رنگ مرغ تغییر کرد رب گوجه فرنگی را به مرغ سرخ شده اضافه کنید و با هم تفت دهید پس از گذشت چند دقیقه تفت دادن پیاز سرخ شده را اضافه کنید و دوباره با هم تفت دهید

در مرحله بعد غوره را به خورشت ساده اضافه کنید و با مواد مخلوط کرده و تفت دهید ، حالا سه لیوان آب درون تابه ریخته و اجازه دهید تا بجوشد ، حالا مقداری نمک و فلفل و دارچین اضافه کنید و حرارت اجاق را کم کنید و صبر نمایید تا خورشت خوشمزه جا افتاده شود .

در طول این مدت زمان بادمجان ها را پوست گرفته و نمک بزنید ، سپس آنها را آبکش کنید تا نمکش گرفته شود پس از انجام این کار بادمجان ها را درون تابه ای جداگانه سرخ کنید ، از درون تابه خارج کرده و در همان تابه گوجه فرنگی ها را تفت دهید ، زمانی که خورشت پخته شد بادمجان و گوجه را اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد یک جوش با هم بزند و طعم خورشت مجلسی عالی شود ، اکنون غذای شما آماده برای سرو شده است .


تفریحی دهید ,تابه ,خورشت ,بادمجان ,غوره ,ریخته ,اضافه کنید ,درون تابه ,تابه ریخته ,خورش غوره ,اجازه دهید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نامه عاشقانه NINJA GAMES سایت آموزش هنرهای دستی بانوان as رشته تدوین ادبی