طرز تهیه دلمه بادمجان تبریز

پیازها را پس از اینکه خرد نمودید ، تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده سپس ۳ قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید روغن که داغ شد پیاز ها را درون تابه ریخته و تفت دهید زمانی که طلایی رنگ شدند زردچوبه و گوجه فرنگی را نیز درون تابه ریخته و با هم برای مدت زمان یک دقیقه تفت دهید .

از قبل بلغور ها را شسته و بخیسانید ، حالا نوبت اضافه نمودن بلغور خیس خورده می‌باشد برای دو دقیقه مواد را با هم تفت دهید ، در پایان رب گوجه فرنگی را با یک لیوان آب جوش درون تابه بریزید و در آن را قرار دهید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد و آب بخورد بلغور برود ، در لحظات آخر پخت و زمانی که آب جذب بلغور شد نمک و فلفل و رب انار را همراه با نعنا خشک به مواد اضافه کنید کمی که جا افتاده شد اجاق گاز را خاموش نمایید .

در مرحله بعد ، داخل بادمجان ها را خالی نمایید و داخل آن را با موادی که تهیه کرده بودید پر کنید زیاد لب پر نباشد چون در هنگام پخت حجم مواد بیشتر خواهد شد ، حالا دلمه مجلسی را در کف قابلمه و مرتب بچینید سپس سس مخصوص را اضافه کنید برای سس سه لیوان آب جوش را با یک عدد گوجه رنده شده مخلوط کنید سپس یک قاشق غذاخوری سر پر رب گوجه فرنگی را همراه با مقداری نمک و فلفل به آن اضافه نمایید . زمانی که سس را بر روی دلمه های خوشمزه ریختید قابلمه را بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا غذای شما بپزد .


تفریحی دهید ,گوجه ,بلغور ,تابه ,دلمه ,مواد ,گوجه فرنگی ,درون تابه ,اضافه کنید ,قرار دهید ,اجازه دهید ,دلمه بادمجان تبریز منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آنلاین اهــنگ ایرانیان مــوزیـــک ایـــرانیــان باربری بانو جون TradeOfOur.rozblog.com کاور لپ تاپ شادابی و نشاط مدرسه لایسنس نود 32 - لایسنس رایگان ورژن 14, 13, 12, 11, 10, 9 - کلید فعالسازی نود32 پیشخوان کتاب