طرز تهیه مربای توت  فرنگی

  • توت فرنگی یک کیلو
  • شکر ۹۰۰ گرم

دستور پخت

 

با شروع فصل بهار و ماه خرداد و رسیدن توت فرنگی های محلی خوشمزه میتوانید در این ماه مربای خوشمزه این میوه را تهیه کنید ، پس از اینکه میوه ها را بخوبی شسته و برگ های سبز را جدا نمودید درون آبکش ریخته و آب اضافه را بگیرید ، سپس توت ها را درون قابلمه ریخته و لا به لای آن شکری را که از قبل آماده کرده بودید بپاشید ، قابلمه را برای مدت زمان ۱۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا شکر درون توت فرنگی ها حل شود . پس از گذشت این مدت زمان و زمانی که توت ها آب انداخت اجاق گاز را روشن کرده و قابلمه را با حرارت زیاد بر روی اجاق گاز قرار دهید تا بجوشد ، نیازی به اضافه کردن آب نیست .

لازم نیست مربا را هم بزنید فقط در زمان پخت مدام کف روی ظرف را گرفته تا در پایان پخت یک مربای شفاف داشته باشید . در لحظات پایانی پخت حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا مربای خوش رنگ شما قوام بیاید ، برای تست آماده شدن مربا یک قطره از شربت مربا را بین انگشت سبابه و انگشت شست لمس کنید اگر حالت کشدار و چسبندگی داشت مربای شما آماده شده است. صبر کنید تا مربا خوش رنگ در دمای آشپزخانه خنک شود سپس درون شیشه مورد نظر ریخته و درون یخچال قرار دهید .


تفریحی مربای ,فرنگی ,دهید ,مربا ,زمان ,قابلمه ,قرار دهید ,یخچال قرار ,درون یخچال ,تهیه مربای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گلفا سئو وبسایت مجله اینترنتی برمو مرجع نمونه پروژه و فایل آبشار قینرجه ، تکاب تو بهترین خرید رو از ما داشته باش ذهن آگاهی