طرز تهیه کنافه

برای تهیه کنافه ابتدا شربت این غذای ترکی را تهیه میکنیم برای این کار شکر را با آب مخلوط کرده بر روی حرارت اجاق گاز قرار داده سپس به این محلول گلاب و آبلیمو را اضافه میکنیم مواد را برای ۳۰ ثانیه هم زده و برای مدت زمان ۵ الی ۶ دقیقه اجازه می‌دهیم تا شربت قوام بیاید و به غلظت مناسب برسد ، حالا اجاق گاز را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شربت خنک شود .

در مرحله بعد کادایف را همراه با کره ذوب شده مخلوط کرده ، تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده سپس ۱ قاشق غذاخوری کره اضافه میکنیم زمانی که کره آب شد نیمی از رشته ها را در کف تابه ریخته و سرخ میکنیم بعد از گذشت ۵ دقیقه و هنگامی که طلایی رنگ شد پنیر را بر روی غذا پخش کرده و نیمی دیگر از رشته‌ها را بر روی پنیر ریخته حالا مواد را با فشار کمی بر روی هم می‌چسبانیم ، دو طرف غذای لبنانی را سرخ کرده ، سپس اجاق گاز را خاموش کرده و شربت خنک شده را روی غذا ریخته حالا می‌توانید با کمی پسته بو داده خوراک خود را تزیین کنید . کادایف تر رو میتونید از لوازم قنادی ها یا هایپر مارکت ها پیدا کنید .


تفریحی کرده ,میکنیم ,اجاق ,تهیه ,شربت ,ریخته ,تهیه کنافه ,ریخته حالا ,خاموش کرده ,قرار داده ,مخلوط کرده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پاریس چت|چت پاریس|چت روم پاریس|دادلی چت آلبوم نوین لوازم یدکی گروه آموزشی زیست شناسی شهرستان کردکوی داستانـَک | بزرگترین مرجع داستان های کوتاه و بلند ئاکام ... سایت ریما دانلود رایگان فیلم و موسیقی هر چی کی بخوای