طرز تهیه ناگت مرغ

برای تهیه غذا با مرغ ساده و خوشمزه در ابتدای کار آشپزی شما ، مرغ را پس از تمیز کردن و استخوان گیری  با سیر و پیاز مخلوط کرده سپس در چرخ گوشت ریخته و برای ۲ بار آن را چرخ میکنیم ( در این مرحله به دلخواه خود میتوانید سیب زمینی آب پز نیز به مرغ اضافه کنید و همه مواد را با هم چرخ نمایید ) . مایه را درون کاسه ای مناسب ریخته سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با دست ورز دهید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود ، سپس پودر پاپریکا و بعد از آن پودر تخم گشنیز و پودر زنجبیل را اضافه کنید، حالا مایه را حسابی ورز دهید تا ادویه ها بخوبی بخورد مایه برود ، در پایان پنیر پیتزا را اضافه کنید و ورز دهید .

مایه را برای مدت زمان ۵۰ الی ۶۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا حسابی جا افتاده شود . در مرحله بعد و پس از انجام این مراحل تخم مرغ را درون یک کاسه شکسته و با قاشق هم می‌زنیم ، از مایه بدلخواه برداشته و در کف دست حالت دهید سپس درون تخم مرغ بغلتانید ، پس از آن تکه های مرغ را درون پودر سوخاری قرار دهید ، اکنون میتوانید فینگر فود مرغ خود را سرخ کنید .


تفریحی دهید ,مایه ,پودر ,تهیه ,اضافه کنید ,قرار دهید ,تهیه ناگت منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ایران زمین ارزان کده همه چیز درباره ی طبیعت ایران سمپل دانلود - دانلود نمونه سوال، آزمون، کلیپ آموزشی تخفیف ویژه کربلایی سید امیرعلی سلیمانی مجله دلتا تبلیغ پارسی گروه خدمات دیجیتال یارا