طرز تهیه بستنی سنتی

برای تهیه این بستنی ساده و خوشمزه شیر را درون قابلمه ریخته و بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید هنگامی که شروع به جوشیدن کرد شکر را با ثعلب مخلوط کنید سپس حرارت را کم کرده و مخلوط شکر را بصورت قاشق به قاشق اضافه نمایید و با مفتول مدام مواد را با هم مخلوط کنید ، هنگامی که شکر تمام شد حرارت را کمی بیشتر از حد متوسط قرار داده و برای مدت زمان ۳ دقیقه شیر را هم بزنید .

در مرحله بعد اجاق گاز را خاموش کرده و گلاب را به شیر اضافه کنید ، حالا نوبت اضافه کردن خامه می‌باشد، خامه صبحانه را نیز قاشق به قاشق اضافه کنید و مدام با مفتول شیر را هم بزنید تا شیر و خامه کاملا یکدست شوند ، پس از انجام این مراحل و در پایان زعفران را اضافه نمایید . کاسه ای را آماده کنید و آنرا پر از یخ نمایید یک قاشق سوپخوری نمک بر روی یخ ها بپاشید ، حالا ظرف شیر را بر روی یخ ها قرار داده و برای ۱۵ دقیقه هم بزنید تا شیر خنک شود ، ظرف شیر را برای مدت زمان ۴۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید تا بستنی سنتی شما کمی خودش را بگیرد .

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

یک سینی را آماده کنید کف سینی را پلاستیک فریزر کشیده و نصف یک پاکت خامه را روی آن پخش نمایید ، سینی را درون فریزر قرار دهید تا خامه به حالت منجمد درآید ، بعد از گذشت ۴۵ دقیقه بستنی را از فریزر خارج نموده و آنرا هم بزنید ، قسمت های یخ زده اطراف ظرف را نیز جدا کنید و با بستنی مخلوط کنید ، این کار را برای ۴ الی ۵ مرتبه تکرار کنید و هر بار بستنی را برای ۴۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید بعد از انجام این کارها و زمانی که بستنی کشدار شد و خودش را گرفت خامه یخ زده را تکه تکه کرده و نیمی از آن را با بستنی مخلوط کنید ، حالا بستنی را درون یک ظرف مناسب ریخته و الباقی خامه را با پسته بر روی آن پخش نمایید ، ظرف را برای ۶ الی ۸ ساعت درون فریزر قرار دهید تا کاملا آماده برای سرو شود . شکر و ثعلب بیش از اندازه باعث میشود بستنی کاملا سفت نشود یا حالت لیز مانندی داشته باشد.


تفریحی بستنی ,خامه ,فریزر ,دقیقه ,نمایید ,قاشق ,قرار دهید ,درون فریزر ,فریزر قرار ,مخلوط کنید ,بستنی سنتی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تیم شناگران فتح هاست ویندوز کتابخانه آیت اله العظمی رضوی کاشانی Balochi Academy - Is Updating... بیا تو بررسی پمپ آب ارزان