طرز تهیه کباب کوبیده تابه ای

برای تهیه یک کباب کوبیده مجلسی پس از اینکه گوشت را چرخ کردید پیاز را با رنده ریز خرد کرده و درون یک صافی ریخته و آب آن را بگیرید سپس به گوشت اضافه نمایید ، با دست بخوبی گوشت و پیاز را با هم مخلوط کنید ، در همان حال که در حال مخلوط کردن مواد هستید ، نمک و فلفل و دارچین را به گوشت اضافه کرده و برای مدت زمان ۵ دقیقه آن را ورز دهید تا حالت چسبندگی مناسبی پیدا کند .

در مرحله بعد روی کاسه خود را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی ادویه بخورد گوشت برود و مزه دار شود ، زمانی که گوشت را از درون یخچال خارج نمودید به اندازه یک نارنگی از آن برداشته و با دست حالت دهید و آنرا سیخ بگیرید ( میتوانید از سیخ چوبی یا فلزی استفاده کنید ) ، تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد سیخ های کباب کوبیده خانگی را درون تابه ریخته و سرخ نمایید ، برای این که طعم بهتری داشته باشید میتوانید مقداری کره هم به روغن اضافه کنید . پس از این که یک طرف کوبیده سرخ شد آن را برگردانید و طرف دیگر غذای خود را سرخ نمایید . در کنار برنج و سبزی خوردن تازه غذای خود را سرو نمایید


تفریحی گوشت ,کوبیده ,تابه ,کباب ,روغن ,دهید ,کباب کوبیده ,روغن اضافه ,اضافه کنید ,درون یخچال ,گوشت اضافه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دمو سایت بازاریابی اینترنتی آموزش برنامه نویسی دانلود فیلم وسریال و انیمیشن و موزیک 2020 کانال یاب نرم افزار مدیریت دندانپزشکی