طرز تهیه بریانی هندی

برای تهیه مرغ بریانی خوش طعم و خوش عطر پس از اینکه قابلمه را تا نصفه پر کردید آنرا بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید سپس گل بادبان و برگ بو را اضافه کنید کمی هم بزنید سپس نمک و چوب دارچین و در انتها یک قاشق غذاخوری روغن مایع درون قابلمه ریخته و درب آن را بسته و اجازه دهید تا بجوشد .

در مرحله بعد تابه ای مناسب را روی اجاق قرار داده مقداری روغن اضافه کنید سپس سیر و زنجبیل له شده را درون تابه ریخته و تفت دهید حالا مرغ را درون تابه ریخته و سرخ کنید ، مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه نموده کمی هم بزنید سپس پودر زیره و پاپریکا را اضافه نمایید ، بعد از انجام این مراحل تمر هندی و آلو بخارا و پودر پیاز را به مرغ اضافه کنید در آخر ماست و یک قاشق غذاخوری گلاب و ادویه بریانی را درون تابه ریخته و تفت دهید بعد از گذشت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمانی که آب مرغ کشیده اجاق را خاموش نمایید .

حالا برنج را درون قابلمه ریخته و بعد از اینکه چند جوش خورد آنرا آبکش میکنیم ، حالا درون یک قابلمه جداگانه با مقداری روغن کف ظرف را چرب کرده سپس یک لایه برنج و یک لایه مرغ ریخته به همین ترتیب ادامه می‌دهیم بصورت لایه لایه تا قابلمه پر شود ، روی برنج را با زعفران تزیین کرده و برای ۱۵ دقیقه روی گاز قرار میدهیم تا خوراک مرغ خانگی کاملا جا افتاده و آماده برای سرو شود .


تفریحی ریخته ,قابلمه ,دهید ,تابه ,لایه ,بریانی ,درون تابه ,اضافه کنید ,تابه ریخته ,مقداری روغن ,قابلمه ریخته ,درون قابلمه ریخته منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ماکان دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. سایتی برای همه فرش و تابلو فرش ماشینی کاشان معماری , دکوراسیون داخلی آروند توسعه 360 خبرنامه تخصصی طراحی و سئو تخصصی ترین وبلاگ مشاوره در زمینه انتخاب رشته، کنکور و دانشگاه وب سایت رسمی هنرمند ابی شفیعی دانلود فایل های کمیاب